Thursday, December 23, 2010

Allhamdulillah

Hyep!!
Today Aku happy sesangat2..walaupon RESULT PMR, aku mcm bole tahanlah..
hmm..sebenarnya aku target semuanya B..hehe..pandai x?
ceehhhhh...yela mase sblom n tgh exam tu aku ade problm dgn family..:(
tapi apa pun aku ttp bersyukur and happy sebab semua 5 subjek aku B..
hahahhahahahhhhhhhhhhhhaaaaaa

lepas dapat je result aku terus keluar dengan NUVIERAQIFf with two bodyguards..
encik hayrul and sharul shah.. 
macm ni la muka dorang..muka ketat!

 our sasaran is amcorp mall,ye..mmg dekat n x best! tapi tu je tmpat yg kiteorg bole pergi..
we have our breaklunch there then go to taman jaya :))
Nasi goreng sweet n sour die mmg S U P E R B ! 5 star!
LIKEEEY!

nasi goreng..nyummy!

Kiteorg jadi sgat HYPER dalam mall tu:P
thank god that time takde org sangat,so we can run or jump sesuka hati..
my fav answer kpd org yg menyibuk hal aku is: MY LIFE MY RULE,SO YOU JUST SHUT UP!
hey..aku sangat bengang dengan BF NADI..
gedik sangat,rase macam nak sepak jee..heee :)
Nabil pulak dh hmpir hilang sabar,,nasib baik dia cntrl.. sorry nadi..

Time aku n nuvie g taman jaya,nabila nak balik coz mama dia dah sampai..
dengan sedihnya jannah hntar dia..aku and nadi stay kat situ..
kiteorg sambil tunggu sambil snap pic.. 
Dey,dorang cakap aku sgt seksi and hot??0.o?
aku pakai mini skirt je kan? whatever la..

The most boring part is waiting for jannah and nadi
lama sgt date smpai lupa aku..
naseb baik ade encik bodyguard!
thx yaw! hayrul,kau buat aku x bole stop gelak! but thx a lot!
then kene kejar ngan mamat bodo,gila **** ergh!
kau pikir aku lari slow walaupon pkai high heels?
sorry mat..wa laju der..hahaha..perlari rumah sukan ni..

laju mcm ni la..x lah mcm ni sngt


Sad story mase nak balik..
jannah peluk aku x lepas2 sejak kiteorg jumpa die asyk peluk..sesak nafas tau tpi i like!
heee :)
semua genk nuvie tahan nangs..hahaha..taku make up cair ekh?
korang mana ade pkai make up..haha
Read my love letter that i gave it to you tau!
ade hadiah dlm tu:)
simpan elok2 k?

oklah..tangan and badan sudah sakit sesangat nih :)
nyte yaa!!
i love you ..muah!



No comments: