Monday, April 11, 2011

Love you more than words

Hey..
hari ny dia mmg mmg mmg PERGI!
ok.jujurnye aku sedih tahap nk terjun sungai sekarang ni.
7 month with him <3
imagine it !

Kalau kwn aku yg baru kenal dia dh melalak-lalak sedih..
aku yg ade dgn dia setiap hari ni sedih sampai aku terdiam.
every memory kiteorg asyk main2 kat otak aku.
dia mmg banyak tggalkan kesan kat diri aku.
walaupun semua org suruh aku benci dia..
you know what.
i can't.

I LOVE YOU MORE THAN WORDS
baby more than her!
ok.. i x bole ckp betapa sygnye i dekat you..
* air mata dh start trun 
waaaaaaaaaa :'(

I Hope u xkan pergi tpi demi kebahgiaan you
i relakan.
i'll never forget you <3
restart your life .

Kau mmg buat aku sedih gila tahap bab arhh
kalau kau ade kat depan aku dh lama aku peluk kau and xkan lepaskan kau!
sebab aku terlalu sygkan kau.
weyhh.. weyh!
bole x kau muncul pd birthday aku?
msty tu akn just jd harapan je kan?
nvrmndlah.

hope you always happy,happier than me :D
take care and jangan buat bnde bodo
and i'm begging to you pls jauhkn diri you dari bnde haram tuh
i xpkse :D

i miss you Infan adam danish.
syg rantai i mcm mne i syg you..

i xtau nk ckp mcm mne I sayang you.
walaupun i mungkin tau mcm mne you sygkan i .
i fhm.

fhm ni?

pape pown.

bye2..
MUAAAHHH!

No comments: