Saturday, April 14, 2012

Tamakkan masa hadapan -..-

Haiii :)

Hari ni pagi-pagi dikejutkan oleh opah untuk berJOGGING -..-
korang mesti fahamkan,perasaan nak bangun di awal pagi?
sebagai pelajar profesional aku memey faham ini perasaan tambah-tambah bila weekend .
TAPI,bro,der wa nak badan sihat so wa bangunlah der..
sekali kejut tau *bangga jap :P

Ni aku tengah buat sikit kajian pasal psychology
hehe,aku nak menggedik nak ambil ini course bila aku dah tamat sekolah.
Tapi aku taklah sure lagi sebab aku pun nak ambil aircraft management :)
*ketamakan itu harus apabila menentu masa hadapan.

Aku sangat berminat dengan dua bidang ni,tapiiiiii -.-
i've to choose one. ONE. kerana saya ni bukan bank negara banyak duit sehingga
nak ambil banyak-banyak. *pengakuan sangat jujur T_T

Huarrrrghhhh! 
Time nilahhhh kena buat solat istikharah and the paling penting one~~
SPM kena gempak. Ya Allah aku takut,cuak. segala bagai
rasa nak tercabut jantung trkeluar nak tekak! -..-
*drama much budak ni.kan? biasalah tu -.-''

Sooooo,the conclusion adalah!
buat SPM gempak-gempak pastu barulah decide,amacam?
cun tak cun?

oklah,sebelum aku kena baling kasut dengan korang.
wa chaw dulu ! 
assalamualaikum :)

2 comments:

Rizq Herinza Syadza said...

selamat bersukan! btw good luck untuk SPM :)

noorul aisikin said...

Gud luck adik :-) psychology org kta ssh.haha.tp okey je..tp mcm aircraft mgt lg best.