Wednesday, December 8, 2010

Rasa bersalah pulak...

Hye!!!
Korang penah rase bersalah tak?Mesti penah kan?
Rasa bersalah ni lah yang tengah ikut diri aku ke mana saje!!!!!
Rimaslah Rasa macam ni...

Storynya macam ni..
semalam kalau korang bace blog aku tu korang mesti taukan?yelah aku semalam dh mcam the Hulk!!
mengamuk x tentu pasal...marah sebenarnya..hihihi
Aku marah Mr.D semalam..Yelah as a typical girl aku mstylah rase mara kalau ade gurlz lain msk line..
But aku x sengajalah..kalau ikut otak[ego] aku,aku biarkan jew..tpi aku terbwak2 dgn emosi aku..so..aku pun TERMARAH Mr.D..
I'm so so so sorry....  :( :(

FYI, susah lorh nak jadi aku..Ade la beberapa hamba Allah ni kata hidup aku senang..
nak keluar parents x mara n bla bla bla ..
HEY!! susah tau x!!!
dorang mmg bgi aku keluar masalahnya  kalau aku xde duit aku nk kuar mcm mane??
apa daaa....


Back to the topic..
oleh kerana perasaan syg aku kat MR.D tuu...aku pon minx maaf ..
tapi die mcm x layan jewk..alllaaaa!!!! janganlah macam ni!!!
I MENGAKU semalam salah I!!
waaaaaaaaaaaaaaa :'(

I nak kite happy macam sebelum ni..x mau gado-gado...
x beshla!! Rase sgt tertekan...macam nak terjun bangunan pon ade!!
ehh.. I xkan buat macam tu la..masih ade iman tau dalam diri ni...walaupon x pakai tudung..
hehehhehe..

Ni lah kalau kite bertindak x gune otak..
jangan jadi macam aku..dah tergadah baru nak menyesal..haih...
hmm..hope perasaan bersalah ni akan hilang secepat mungkin..
and Mr.D akan happy balik..
so..
Aku xnak Rase Bersalah mcm ni SEKSAAAAA!!!!



No comments: