Friday, April 22, 2011

HOPE YOU'LL BE FINE BABY :)

hye...
Have you hurt by someone you love?
msty pernah kan?

Now,bnde ni terjadi dekat semua orang yang aku sayang gile! *aq pown kene jgk
ade yang kene lpaskan si dia sbb terpakse,ade jugak yang saja melepaskan..

bagi sesiapa yg sengaja melepaskan orang yg sayang korang..
korang mmg BODOH!
sbb?
dekat dunia ni bukan sng nk cari org yg sayang kite..
yeahh..maybe sekarang korang rase puas or whatever..
tpi nanti....
korang akn menyesal..

and to sesiapa yg trpakse melepaskan tu..
its ok dear..
if si dia tu korang punyer dia akn dtg balik kat korang :D
bnde ni lah yg aq slalu ingtkan kat diri aku..
bile aku gile2 down arhh..
mmg arr korang akn rase sedih,marah,kecewa mcm2 arr..
tpi lama2 korang akn biase tnpa dia..mcm aku <3
hehehe

adatlahkan..setiap pertemuan akn ade perpisahan
but kite je yg tak tau ending sesuatu relationshp tu mcm mne..
kalau kite tau senanglah kan? xpyh kite nk tanggung risiko..

bnde yg paling pentingkan kalau korang frust..
frst..korang nangs la puas2 sampai bengkak biji mata
then kalau x works jugk..cederekanlah diri korang skit..aku x suruh korang bunuh diri k?
ckuplah sekadar pecahkan pinggan mak korang..hehee
x bole jugak..g jumpe ex korang tu..bg dia penyepak then bla dgn muka toye..hehehe
aq bg jaminan lpas korang sepak ex korang tu..
PUAS BABE..

dh buat semua bnde merepek yg aku ajar td tu..
pe lg START A NEW LIFE!!
cari awekss baru laaa..
hehe..

to my frnd yg tgh kecewe time ni..
life hve to move on babe..
u x bole sekat hidup u sbb sorang yg mcm dia..
ramai lg yg syg you..
* I pown.hehe
lama2 nanti u akn biase tnpa dia and dia akn menyesal ..

Note to myself:
kau jgn nk mengedik nk sedih2!
kalau x puas hati g je main hoki,x lama lg tournament..
and jgn lupe sunblock t hitam plak..
i love my self <3

Baby.. ramai lg yg syg you,yg nk kan you dlm hidup dorg..
sabar and keep strong ok?
you'll be fine..
Arreru more <3

KALAU X SKE BACE,JGN NK BNYK BUNYI!
bye.. muahhhh!

No comments: