Friday, August 19, 2011

Kalau lelaki tunjuk terarrrrr!

Heyyy! malam-malam yang tengah hujan nih..awhh so romantikk.. and! lapar~~
nak terjah lauk kat dapur nanti mak marah sebab tu untuk sahur.. terpaksalah makan blog ni..x bole.x bole!
Lelaki ke perempuan terarrrr masak?

Ramai cakap lelaki tapi ada juga perempuan..

Kalau lelaki masak :
1. Confirm mak-mak kat malaysia ni risau yelah bayangkan lelaki masak? terkejut yedok..setahun sekali masuk dapur kecuali chef-chef :P

2.kesedapan masakan tu orang kata lebih sikitlah..maklumlah bukan senang nak dapat rasa kan kan!

3. Rasa masakan ni sebelum korang nak makan tanya dulu orang yang masak,dia terlebih letak garam ke tak?hehe.. T masinlah..

4. kalau lelaki masak untuk awek..yang kurang sedap pun bolh jadi five setar..hahaha!

Kalau perempuan masak :
1.Jangan persoalkan kesedapan masakan kaum aku ni.. hehe..bukan apa nanti mak korang terasa pulak masakannya tak sedap..HAHA!

2.Air tangan perempuan ni ada aura,sekali makan nak lagi..hahaha

3.Perempuan kalau dah masuk dapur jangan tanya laa..t cepuk dengan senduk kang!


tu jee.. kalau lelaki tunjuk terarrrr mcm tu lahhh.. kalau tak percaya rasa macam mana ? suh ayah awak masak.. ayah kite masak Daging blackpepper sedap tau.. tapi last dia masak masa adik ke3 lahir..sekarang dia taknak masak T_T

Tata!!

1 comment:

..cik gugu.. said...

lelaki msk pong sdp..

btw,bule byr mlalui topup..
header+cursor name= rm5 je..

berminat sila add fb gugu supercerdik.