Monday, May 28, 2012

HABIS MADU SEPAH DIBUANG :)




weyyyyhhhh!

kau tahu tak betapa kesiannya cik pon aku? (handphone)
yeee,sejak lahirnya baby burn aku langsung tak hiraukan dia..
ahahahaha..

Tapi akan ku pakai dia bila ada kredit..
aku dah malas nak top up ni,malas nak keluar nak berjalan. -.-
*dah jangan kutuk saya -.-

lagi satu en,aku dah gilakan benda ni..jap ehhhh....





korang cuba teka aku nak jadi apa?
alaaaaa,tak payah teka ,tengok pun tahu..

ramai kata bahaya,tapi yang bahaya tuuuu lah yang best tau..
entahlah,nak buat macam mana aku ni bukan stok lembut2 macam jelly ..ek?
no,aku ni lasak.
kalau boleh nak jeee aku join rugby tau..
tapiiii rugby takde team perempuan.Bola pun.
cissss!!

ni namanya entry campur.k byeeee!

No comments: