Monday, December 27, 2010

Semakin hari semakin dekat

YO!YO!YO!
lama Aku x update blog ni..alala..keciannya
yelah g holiday sampai x hingat bende-bende ni..line and b.band lak xde..

OMGOSH!!!
Aku cuma ade 3 hari lagi dengan Dani..
:"(
then terpkselah pisah sementara coz masing-masing nk g asrama yg berlainan negeri..
sorang kat utara,sorang hampir dekat selatan...
haihhh... mesti aku rindu gila dengan dia.. sob.sob..
*citer sedeyh sket
tapi memang sedeyh pon!!!!!

 And my one and only adam danish..
i miss you b..
xoxo..
haha
camera yg selalu buat aku fikir pasal dia <3

Semakin hari wktu semakin dekat..haiiyoo..
semua preparation ma' aku dah siapkan..cuma tggl nak angkat kaki jee..
sedih bhaii...
sepanjang aku hidup aku cuma pisah ngan family aku hmpir 1 month jee..
tu pon kat rumah opah hot aku..

Nuvieraqiff crew a.k.a. my sister mister
i miss u all girl!
muka korang yg tramat comel and plan jahat bersepah tu..waaa...aku bole jd gila mcm ni..
Dengan emosi yg bercampur aduk mcm rojk buah PENANG ni..
aku sure pasti rindu korang si nuvie..

jari jemari kami  :)


ok..sampai  di sini je memori untuk hari ni
hope esok akn ada lagi story yg hot!
walllaaa!!! muah.muahh!!
byee..




No comments: